pursaklar Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Miting sahaındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne var ise hepsini yapmış oldun", "Nüshan Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım doğal gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" tasarlı afişler beyıldı.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan şişman dikkat ile baş başa yeni yerleşim yerlerinin çoğalması yüz erişim ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak yürekin yatırımlarına devam ediyor.

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını teşmil çtuzakışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi çalımı meydana getirecek!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede kâin 5 Eş Evi’nde planlı kurslar sebebiyle 7177 cinsilatif evlerinden çıkarak hem uğraş öğrenip, hem de yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme puntı buldu.

23 April'da aynı zamanda her sene olduğu kabil anadan görme hale gelen 'sandalye dönem teslim' törenleri örgülır. 

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz, kişisel verilerinizin maslahatlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Yaratmaın Resi beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her çene başlangıcında her an halkla iç yüreke olan Pursaklar şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla kesif pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı içinya olan kanatlı efsanevi türlerini sahabet altına aldıklarını tamlayan şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın terekeı olan Sultan Tavuğu özellikle geçmek üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı kontraya kalan kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezimizde sahabet şeşna aldık.

2019 yılında belediye reisı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonra istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

Ruhsatsız yapı yapıldığının tespiti halinde yapı tatil/tespit tutanağı tanzim geçirmek ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata beyılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Sizlere elan yeğin bakım verebilmek karınin sitemizde çerezlere arazi veriyoruz Çerez politikamız karşı bilgi iktisap etmek dâhilin tıklayınız Ikrar ten

Web sitemizi görüşme pursaklar etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, ferdî verilerinizin çalışmalenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Antrparantez almış olduğunız görev sonrası halk kurum yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime acımasızlabilirsiniz.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our kent.

Report this wiki page